Hotell Amara Dolce Vita***** Tyrkia Mediterraan Kemer - Tekirova - Kiris Vurdering 9.3
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 1093
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Amara Dolce Vita***** Kemer - Tekirova - Kiris
9,3
154 vurderinger

Vurderinger Hotell Amara Dolce Vita*****

TEKIROVA KEMER, 7980, Kemer - Tekirova - Kiris
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Amara Dolce Vita*****? Så se på vurderingene av Hotell Amara Dolce Vita***** i Kemer - Tekirova - Kiris skrevet av andre reisende her.
Hotell Amara Dolce Vita Scorer en 9,3 fra 10, på grunnlag av 154 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Amara Dolce Vita*****? Se på vurderingene av Hotell Amara Dolce Vita***** i Kemer - Tekirova - Kiris som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 350 Feriebilder av Hotell Amara Dolce Vita***** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Amara Dolce Vita*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyrkia. Se på alle overnattingsmulighetene i Mediterraan. Sammenlign Hotell Amara Dolce Vita***** med andre ferieopphold i Kemer - Tekirova - Kiris.
Vennligst vent...

8,4
8,0
8,8
8,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, juni 2011
"Anbefales"
ronny
10,0
15.03.2011 Vi var her i mai 2009, mai 2010 og reiser dit igjen i juni 2011. Hovedferien er Korsika men dette er det perfekte stedet når man vil gjøre ingenting. Avsides beliggenhet men det kompenseres av de mange aktivitetene på komplekset. Det stemmer at det er mange gjester fra Ukraina, men det er ingen problem (i motsetning til på mange 4-stjerners hotell). Pris/kvalitetforhold er supert når man booker tidlig. Ha en god ferie!

alenereisende, april 2011
"Perfekt for den bortskjemte turisten"
Marcel Smit
7,0
13.04.2011 April 2011. Et fantastisk hotell. Perfekt service, stort kjøkken. Kort sagt fantastisk. 40 + perfekt. Når man liker luksus, anbefales dette hotellet. Etter Titanic (lara) kunne jeg ikke forvente noe bedre. Men dette hotellet viste seg til å være enda bedre. Klassisk stil. De fleste gjestene kommer fra Tyskland og Russland. Hotellet er ganske dyrt så også her tyskerne og russerne som har ganske mye penger. Vennlige mennesker altså. Profesjonell underholdning. Etter min mening DET hotellet som vet hvordan gjestene skal bortskjemmes. Omgivelsene er ikke så flotte men dolmus (buss) stopper foran hotellet og tar deg til Kemer hvor du kan bytte til alle retninger. Rommene veldig rene og romslige. Anbefales.

Med partner, april 2011
"Unnskyld, aldri igjen for oss"
Peter & Myriam
5,0
9,0
09.05.2011 Vi er enige i den forrige vurderingen, vi hadde høye forventninger men de ble absolutt ikke innfridd. Hotellet var stort sett helt opptatt av russere (85%). Var det derfor at servicen var så dårlig? Bordene ble dårlig ryddet, man kunne sette seg ved et bord med en duk med mange flekker fra andre som satt og spiste der, servitøren var for lat til å hente noe å drikke og serverer derfor en lunken øl som har stod på et annet bord i en halv time osv osv. Maten på den store restauranten om kvelden var ikke bra. Kanksje prøver man på denne måten å få mennesker til å gå til restauranter hvor man skal betale. Aldri igjen!!

Med partner, april 2011
"En gang men aldri igjen, bare russere"
K. de Vriend
4,0
5,0
4,0
6,0
04.05.2011 Dessverre visste vi ikke at hotellet besøkes særlig av russere. Det har som følge at det er veldig bråkete, ofte var det fulle folk allerede tidlig om morgenen, på spisesalen rett og slett uoppdragen, stable opp mat på tallerkenene osv. Tidlig om morgenen var solsengene allerede opptatt av russerne. Om kvelden svært bråkete. Vi snakket flere tyskere som reiste til dette hotellet før men ikke lenger nå. Dessverre, uten russere et flott hotell, med russere dessverre ikke.

Familie med små barn, mars 2011
"Veldig flott hotell"
Alexandra
8,0
10,0
12.03.2011 Nettopp tilbake fra Amara Dolce Vita, for et flott hotell! Flere sittegrupper/barer med forskjellige atmosfærer. Flere restauranter og også her noe til enhver smak. Moderne og stemningsfull eller luksuriøs. Maten er veldig bra og serveres døgnet rundt. Minibaren fylles hver morgen igjen med drikker, potetgull, sjokolade og nøtter. Underholdning til store og små og vennlig personale. Vår transfer tok en time og et kvarter, men bussen hentet ingen andre reisende ved andre hotell. Dolmus stopper foran hotellet, det koster 2 euro å kjøre til Kemer (20 km). Vi reiser aldri tilbake til samme hotellet, men Dolce Vita blir et unntak. Vi hadde en superferie!

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Severdigheter i Kemer - Tekirova - Kiris

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon