Hotell Amara Beach Resort***** Tyrkia Mediterraan Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Vurdering 9.4
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 1057
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Amara Beach Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
9,4
420 vurderinger

Vurderinger Hotell Amara Beach Resort*****

Gündogdu Mevkii, 07980 , Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Amara Beach Resort*****? Så se på vurderingene av Hotell Amara Beach Resort***** i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun skrevet av andre reisende her.
Hotell Amara Beach Resort Scorer en 9,4 fra 10, på grunnlag av 420 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Amara Beach Resort*****? Se på vurderingene av Hotell Amara Beach Resort***** i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 394 Feriebilder av Hotell Amara Beach Resort***** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Amara Beach Resort*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyrkia. Se på alle overnattingsmulighetene i Mediterraan. Sammenlign Hotell Amara Beach Resort***** med andre ferieopphold i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun.
Vennligst vent...

7,3
8,1
8,8
9,3
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, april 2011
"Vanskelig å finne noe bedre......"
rita
10,0
24.04.2011 Nettopp tilbake fra påskeferien. Været var ikke veldig bra men det hindret oss ikke. Det var mulig å svømme både inne og ute. Men de store trumfene lå inne!! Restauranten: SUPER!!! Hver morgen (gratis!!) appelsinjuice a volonte!! Også kaffen var deilig. Maten var bra og det var mye avveksling i rettene. Til og med en diettbuffet og en buffet for barn (som var litt lavere!). Personalet jobber veldig hardt for å gjøre alle gjestene til lags. Vi hadde det som plomma i egget!! Vi fikk inntrykket av at det ble gjort rent der døgnet rundt. Underholdning: topp! Dessverre fikk vi ikke oppleve en galakveld, så vi skal reise tilbake hit en gang!! Med glede!!! Morgenkåper og flippflopper på rommet, som også en (gratis!!) minibar på rommet med ekte cola, fanta osv. Den ble også påfylt hver dag. Dusjer ved svømmebassenget og ved stranden: varmt og kaldt vann!! Gode senger, men baderommet kunne ha vært litt større.

Venner
"Det minst av alle"
Appelmans Kestemont
9,0
16.07.2010 Det minst gode hotellet i de åtte årene vi ferierte i Tyrkia! Det var første gang jeg virkelig var glad til å reise til Belgia igjen. Hotellets kapasitet er ikke tilpasset så mange mennesker! Kl. 5. 30 skal man finne seg en plass ved svømmebassenget!! I svømmebassenget over er barn og lek ikke velkommen. Stranden er ikke egnet til å svømme. Maten: av middels kvalitet, lange køer ved showkjøkkenet, alle dager kylling eller kalkun, lever o.l. Om ettermiddagen ingen mulighet til å spise et sted med klimaanlegget på. Middagsrettene liknet mat man tilbereder på campingplassen. Rommene var i orden! Måtte flytte for å få et rom med utsikt over havet, hadde først et rom i øverste etasje men det var altfor varmt der. Personalet er ganske vennlig. Hotellet er nok ikke verdt 5 stjerner!! Maksimalt 4! Kort sagt: vi kommer aldri tilbake her og hotellet kan ikke sammenliknes med for eksempel Lara Beach Resort og ikke i det hele tatt med Sussesi Spa og Resort og flere. Jeg lurer på hvorfor et slikt hotell hører til VIP Selection?

Familie med små barn
"Bra men jeg kjenner til bedre hotell"
steve
8,0
12.07.2010 Velstelt hotell, rommene er rene men små. Ingen russere og mange belgere! Komplekset er ikke stort, for lite plass ved svømmebassenget! Allerede kl. 5.45 ligger det håndklær overalt! Bare 1 bar (inne) hvor man kan bestille cocktailer, så ingen cocktailer ved svømmebassenget og kl. 24.00 stenger cocktailbaren og blir man spurt om å tømme glasset med en gang (ble spurt om det selv!) Minibar på rommet svært liten (2 øl, 2 fanta, 2 cola, 1 vann med kullsyre og 1 uten). Maten er veldig bra, den italienske restauranten er verdt et besøk. Sandstrand med stein i vannet! Underholdning for barn veldig vennlig. Dessverre skal man betale ekstra når man vil delta i noen av aktivitetene (sandtegning 5 euro, male en t-skjorte 10 euro). Har ikke problemer med at man skal betale ekstra, men de skal ikke ordne med det i barneklubben med et annet sted. På denne måten ser barnet ditt hva barna på barneklubben holder på med og da vil det gjøre det samme... I fjor bodde vi på Barut Lara Spa og resort, som var litt bedre etter vår mening.

Med partner
"Dypt skuffet!!!"
Willems
5,0
8,0
01.07.2010 For få solsenger og stoler ved svømmebassenget, så man måtte stå opp veldig tidlig (kl. 6.00) for å ha plass. For lite avveksling når det gjaldt kjøttrettene: kylling, kalkun, kylling, kalkun... Regelmessing tomme fat ved showcooking. Galakveld er et stort show med kalde hovedretter kl. 21.00. Personalet er upersonlig og ikke høflig: personalet skal la gjestene gå først og ikke omvendt. Personalet snakker ikke eller bare litt tysk/engelsk som er svært irriterende. Hotellet hadde fem stjerner, ikke sant?? Big Hut gir meg en dårlig følelse. Den tyrkiske restauranten er flott og rolig, men alle dager durum og pizza??? Hotellets beliggenhet er ikke bra, ingen promenade. Positiv: fersk appelsinjuice a volonte, gode wokretter, bra is som tilbys av den flotte 'ice man'. Våre høye forventninger ble ikke innfridd, tvert imot, det verste hotellet i 9 ferier i de siste 5 årene.

Med partner, mai 2010
"For fjerde gang, fantastisk"
hermans
10,0
16.01.2011 Vi var i Tyrkia for sjette gang, fjerde gang i Amare Beach etter Miracle og Silence Beach. Det var mye bedre her enn på de andre hotellene. Kommer tilbake her hver gang vi har blitt skuffet på et annet hotell. Det er virkelig topp her. Gala middag er fantastisk. Rommene er velstelte. Kommer sikkert tilbake til neste år. Vi stortrives på Amara Beach alle sammen.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon