Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 1094
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Delphin DeLuxe Resort*****
314 vurderinger
Vurderinger Hotell Delphin DeLuxe Resort*****
D400, E90 - Delphin De Luxe Resort, TR-07600, Okurcalar
Offisiell hjemmeside
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Delphin DeLuxe Resort*****? Så se på vurderingene av Hotell Delphin DeLuxe Resort***** i Okurcalar skrevet av andre reisende her.
Hotell Delphin DeLuxe Resort Scorer en 9,3 fra 10, på grunnlag av 314 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Delphin DeLuxe Resort*****? Se på vurderingene av Hotell Delphin DeLuxe Resort***** i Okurcalar som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 137 Feriebilder av Hotell Delphin DeLuxe Resort***** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Delphin DeLuxe Resort*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyrkia. Se på alle overnattingsmulighetene i Middelhavet. Sammenlign Hotell Delphin DeLuxe Resort***** med andre ferieopphold i Okurcalar.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Delphin DeLuxe Resort***** / Okurcalar. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

9,5
9,4
9,1
9,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, mai 2013
"Mwauhh...."
nataciabj
10,0
19.05.2013 Gezien mijn betaalde prijs, zeg ik prijs kwaliteit is ok, maar als ik in hoogseizoen normale en tevens ook dikke prijs zou betaald hebben, met nog meer oost blokkers in hotel dan er nu in zaten, ik ook een (gehorige) kamer op landzijde zou hebben geboekt (wat betekend dat je op snelweg uitkijkt met bijbehorende geluiden)dan zou ik mij goed gefopt voelen.
Animatie is veelal gebaseerd op duitsers en russen (gezellig), kamers gedateerd, wel super schoon en bedden goed en comfortabel. Personeel spreekt heel slecht of geen engels, de a la carte restaurants, waar je als gast gebruik van mag maken tijdens je verblijf in dit familie ressort, zijn voor gasten met kinderen sinds 1 mei verboden terrein, je kind mag nl niet mee restaurant in....vonden wij heel bijzonder! Personeel is vriendelijk in 2 gevallen, als je tipt of als er een manager in de buurt is, en wanneer je uitcheckt is het ook echt klaar met de pret wat hun betreft. Opzich goed hotel, alleen zeker geen 9,4 of terugkomst voor mij!

Med partner, mai 2013
"Geweldig hotel-touroperator nooit meer"
paul
9,0
13.05.2013 Service,eten alles is top ,maar niet met deze touroperator.
Een lokale agent die elke vraag die geen geld opleverd zeg I don't know. En de terugreis was ronduit schandalig

Med partner, april 2013
"PRACHTIG !!!!!"
JOS
10,0
28.04.2013 Dit hotel verdiend wel 6 sterren , al wat je kunt bedenken is er en wat een hygiëne! bv als je gaat eten worden je handen gezuiverd aan de ingang waar vindt U zoiets?
En van luxe gesproken , aan de pool wordt je bediend van alles zelfs je bril wordt voor je gekuist en aangaande de maaltijden er is alle dagen kaas en vis buffet en er zijn zeker een 50 verschillende desserts . Eerlijk ik ga 6 X per jaar op vakantie maar dit heb ik nog nooit meegemaakt hier hebt U zeker NIETS TEKORT Wij gaan dit jaar zeker terug een echte AANRADER

Gruppereise, april 2013
"Prachtig hotel"
Maria
10,0
29.04.2013 Hotel Delphin DeLuxe Resort***** dit is in één woord een heel goed en prachtig hotel op alle gebied , heel lekker en verzorgd eten en drinken , alles heel heel netjes er word daar altijd en overal gekuist , vriendelijk personeel
zeker voor herhaling vatbaar

Venner, april 2013
"Beste vakantie ooit!"
Danny et Maria
10,0
29.04.2013 schitterend hotel! Prima service, ontzettend vriendelijk personeel die met plezier werken. Dit is echt een luxe resort dat zeker zijn 5 sterren waardig is. Grote keuze bij het buffet alsook 7 à la carte restaurants, tijdens de dag op verschillende plaatsen nog snacks, ijsjes, wafels,.... Kortom, honger zal je hier niet hebben. Vers geperst fruitsap 's morgens en een vitaminebar gedurende de hele dag met verse fruit-en groentesappen. Lekker champagne en ingevoerde sterke dranken. Perfecte hygiëne alom, alsook een prima handdoekservice. Zalig verwarmd binnenzwembad!
Het hotel heeft zelf een gratis shuttel waarmee je 2x daags Side, Manavgat of Alanya kan bezichtigen. De dolmus stopt uiteraard ook voor de deur. Elke vrijdag is er een marktje voor de deur en het winkelcentrum (meer dan 300 winkels) is op wandelafstand goed te doen (ong 1km)
Het enige kleine minpuntje is misschien de afstand van de luchthaven maar dit is iets wat je vooraf weet en het hotel is deze afstand zeker waard!

Med partner, 2013
"Pozytywne wrażenia, postanowienie powrotu :-)"
paczos
9,0
13.04.2013 Bardzo dobrze wspominam ten hotel, myślę, że jest warto swojej ceny. Pokoje czyste, dobrze urządzone, można powiedzieć, że dyskretnie luksusowe. Jedzenie też mi podchodziło, było zróżnicowane, smaczne i świeże. Generalnie polecam. Byłam tam z biurem, cały wyjazd bez zarzutu.

Gruppereise, april 2013
"Topper !!!!!!!!!!!!!"
Jan van den Burg
10,0
06.05.2013 Dit jaar voor de 8e keer geweest in Delphin de Luxe. Als je dit eenmaal gewend bent wil je niets anders meer. Goede service, vriendelijke bediening, goed en lekker eten zeer grote keuze, goede animatie.

Gruppereise, okt. 2012
"5 x en nog steeds een Top Hotel"
Jan Proper
10,0
04.11.2012 Vanaf de 16e oktober weer naar Delphin geweest met 7 personen.
Elke dag weer een sprookje. Deze topper is echt aan te raden.
Veel mensen hebben het overde ligging van het Hotel. Echter met de dolmus of het bus vervoer van het hotel is het geen probleem om Side, Manavgat of Alanya te bezoeken.

We gaan zeker weer terug.

Familie med eldre barn, okt. 2012
"Prima hotel en zeker voor herhaling vatbaar."
Marianne
6,0
8,0
12.02.2013 Samen met onze 15 jarige dochter ben ik een week in het Delphin de Luxe resort geweest. Op het hotel is echt weinig aan te merken: schoon, aardig personeel, eten zeer okay! Mooi zwembad met leuke restaurantjes en bij mooi weer dus een prima keuze : gewoon lekker op een bedje bij het zwembad of aan zee. Verder was er in deze periode (herfst) weinig te beleven. Veel oudere mensen en veel mensen uit het oostblok waar we overigens geen last van hadden. We zijn nog een avond met de hotelbus naar Side gegaan maar daar werden we op een donkere parkeerplaats uitgezet om vervolgens nog 200 meter naar het dorpje te lopen. (Niet echt een feest om daar met 2 vrouwen in de regen te lopen nagekeken door 20 taxi chauffeurs...). Maar nogmaals Delphin is echt een goed hotel voor dit geld met keurig personeel waar niets op aan te merken valt.

Med partner, okt. 2012
"Prima hotel maar......"
Thecla
5,0
21.10.2012 Mijn ouders hebben een heerlijke vakantie gehad. Eten was erg lekker en de kamers prima.
Op hun laatste dag hebben ze een hele nare ervaring gehad. De gondel van het reuzenrad is op grote hoogte afgebroken. Ze hebben heel veel geluk gehad dat ze dit hebben overleefd. Hoe het hotel deze traumatische ervaring van mijn ouders hebben afgehandeld is zeker niet netjes. Je zou van zo'n hotel verwachten dat ze dit professioneel zouden doen.
Mijn ouders zijn de volgende dag al vroeg vertrokken en hebben niemand meer gesproken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilken europeisk turist irriterer deg mest på ferie?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon