Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** i Brühl Nordrhein-Westfalen. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 1077
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** Brühl
48 vurderinger

Vurderinger Hotell Phantasialand Hotel Matamba***

Berggeisstrasse 31-41, 50321, Brühl
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Phantasialand Hotel Matamba***? Så se på vurderingene av Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** i Brühl skrevet av andre reisende her.
Hotell Phantasialand Hotel Matamba Scorer en 9,4 fra 10, på grunnlag av 48 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Phantasialand Hotel Matamba***? Se på vurderingene av Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** i Brühl som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 59 Feriebilder av Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Phantasialand Hotel Matamba***. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Nordrhein-Westfalen. Sammenlign Hotell Phantasialand Hotel Matamba*** med andre ferieopphold i Brühl.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Phantasialand Hotel Matamba*** / Brühl. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 neste

48 vurderinger av Phantasialand Hotel Matamba***

48 vurderinger
9,2
9,1
9,5
9,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, april 2012
"Fantastisch, vlakbij entree!"
Irene
7,0
7,0
10,0
03.05.2012 Super geweldig, je bent dan echt in Zuid-Afrika. Alleen erg jammer dat erg beperkt is met restaurant. Snel vol!

We kwamen op vrijdagmiddag laat aan, we hadden honger en wilden gaan eten. Beide restaurants waren vol, dat vind ik niet kunnen! Ze moeten beter rekening mee houden met de mensen die net aankomen.

Gelukkig hebben we wat gegeten bij de snackbar, die op 100 meter van hotel was.

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Dichtbij en toch in Afrika"
MIeke
9,0
21.08.2011 Het hotel is heel mooi, je waant je echt in Afrika. Wij kozen voor de pakketprijs, 2 dagen inkom, overnachting, eten, fast pass en parking. Het ontbijt en avondmaal zijn super, alleen ontbrak er wat bestek aan tafel (kleine lepeltjes). Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam wel spijtig dat het retaurantpersoneel alleen Duits sprak en geen Engels begreep. Aan de bali sprak men dan weer zelfs Nederlands.
Het avondeten is prijs kwaliteit echt een aanrader. Je bent minder geld kwijt in het hotel voor degelijk eten dan dat je in het park zelf zou eten. Een 33cc cola in het park kost 2,80 euro en in het hotel slechts 2,40 euro. Het buffet was 26 euro voor een volwassenen en echt de moeite, doen!
Zoals iemand al eerder opmerkte dit hotel is zelfs beter dan de hotels in Disneyland!Het hotel ligt op 100 meter van de ingang van Phantasialand.
Wij hadden een familiekamer met aparte slaapruimte voor de kinderen. De kamer was aangekleed als een tent. Alles is super proper Kindvriendel

Familie med små barn, aug. 2011
"Super Super TOLL !!"
Daniela
10,0
06.08.2011 Das war ein super toller Urlaub das Hotel hat sehr viel dazu beigetragen !!
Das essen war lecker, die Zimmer sauber und ordentlich und das Personal war wirklich sehr freundlich !!
Wir fahren auf jeden Fall wieder hin !!!!

De beste prisene og siste minutt reiser for Hotell Phantasialand Hotel...

Familie med eldre barn, juli 2011
"GEWELDIG"
Fam. van Venrooij
9,0
31.07.2011 Prachtig hotel waar de Afrikaanse sfeer tot in de puntjes is doorgevoerd.Het buffet 's avonds is geweldig.Het ontbijt is helemaal super; heb nog nooit zo'n uitgebreid ontbijt gezien zelfs bij Disney niet.Enig minpuntje is dat de 2e ochtend het ontbijt rommelig verliep.Tafels werden niet afgeruimd en ingedekt.Het was rommelig maar aan het buffet ontbrak niets.Werd zelfs tot kwart voor 10 aangevuld terwijl je tot 10 uur kon ontbijten.Super verblijf gehad en zeker in combinatie met Phantasialand en dit ligt op 2 minuten loopafstand dus heel goed te doen.Op de dag van inchecken nog een Schnupperticket gekregen zodat we van 4 tot 6 gratis het park in konden.Parkeren tegenover het hotel gratis.Tickets voor park te verkrijgen bij receptie en fast pass die je dan krijgt ook helemaal top!!!Het is er héél schoon en de aparte kamer voor de kids is helemaal super.De show bij de Asian nights is prachtig verder niet veel te doen dan alleen eten en drinken.De Afrikaanse dansgroep bij buffet was leuk!

Familie med små barn, juli 2011
"In 1 woord GEWELDIG"
Micky
10,0
25.07.2011 Dit is bij verre het leukste hotel waar we ooit verbleven (en zijn dus al in veel hotels geweest). Voor kinderen is er erg veel te doen, incl een speelkamer met ballenbak en en buiten een grote speeltuin om het hotel heen. De binnenplaats met loopbrug is ook geweldig en niet te vergeten Phantasialand naast de deur. De Afrikaanse stijl is tot in het kleinste detail doorgevoerd en de medewerkers zijn super aardig! Het ontbijt is heerlijk! Een echte aanrader!

Familie med små barn, juli 2011
"Toller Urlaub im Themenhotel"
MCs
10,0
23.07.2011 Hotel Matamba, unser Aufenthalt Familie 1 Kind (7Jahre) war einfach super, wir kommen wieder.

Familie med eldre barn, juli 2011
"Super gewoon voor de kids"
attilio_967
9,0
27.08.2011 Zowel hotel Matamba, als het park is goed. Al moet ik toegeven dat enkele Attracties best mogen sluiten Hollywood rit. Echt sluiten hoor is verouderd zoals enkele andere. Maar je kan er perfect enkele dagen verblijven, zeker in combinatie met het hotel. Matamba.
Ze zijn super vriendelijk en eten is verzorgd en zeer lekker.
Een aanrader zeker voor kinderen tussen 8 en 18. ( ja hoor ook iets ouder mag.)

Med partner, juni 2011
"Een fantastische hotel!"
faas
10,0
10.07.2011 Onverwachts wilde we er een paar dagen tussenuit en keken online naar wat leuke bestemmingen voor ongeveer vier dagen. We kwamen op via de website van "touroperator" op de website van Phantasialand en waren direct onder de indruk van hotel Matamba.

Onze ideeen bij het hotel werden direct bevestigd bij binnenkomst: supergaaf. Alles was in stijl en we werden erg gastvrij ontvangen. De kamer was erg groot met 2 twee-persoonsbedden, badkamer met inloopdouche. Het eten was erg goed, we hebben ook 2 avonden in hotel Ling Bao gegeten. Je merkt dat de sfeer daar wat 'formeler' is, desondanks was het ook daar gaaf. De bar was gezellig en sfeervol aangekleed. Heerlijk genieten in de loungebanken met heerlijke cocktails en op de achtergrond het geluid van de voorbijrazende 'Black Mamba'

Het grote voordeel van het hotel is dat het echt op 50 meter afstand van de entree van Phantasialand ligt. Je kunt tussendoor zo terug naar je hotelkamer mocht je dit willen. Wij zouden zo terug gaan!

Gruppereise, mai 2011
"Wat een leuk hotel"
Marcel
10,0
19.05.2011 Prima hotel, naast de ingang van Phantasialand, alles ziet er gaaf uit, personeel vriendelijk,kamers mooi, kinderen gewoon bij ouders op dezelfde kamer. Kwaliteit van het buffet goed, na het eten in de tuin van het hotel rongehangen met gitaarspel van familie. Park op zaterdag een beetje druk, maar op zondag lekker rustig en weinig rijen. Een aanrader in vergelijking met andere pretparken.

Familie med små barn, mai 2011
"Geweldig leuk hotel"
jonker
10,0
04.05.2011 Zijn twee nachten in hotel Matamba gewenst. Wat een gastvrij en leuk hotel was dit! Het thema is doorgevoerd in het hele hotel,de kunst, de animatie en de aankleding van de kamers zien er schitterend uit. Het ontbijt en diner zijn uitstekend. Ligging van het hotel is pal naast het park.Zijn ook in Ling Bao geweest te eten, sfeer is daar veel formeler.
Echt een aanrader, we gaan zeker nog eens terug!!

1 2 3 4 5 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon