Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** Tyskland Nordrhein-Westfalen Münster Vurdering 8.2
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra -
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** Münster
8,2
63 vurderinger

Vurderinger Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld****

Dingbängerweg 400, 48161, Münster
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld****? Så se på vurderingene av Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** i Münster skrevet av andre reisende her.
Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld Scorer en 8,2 fra 10, på grunnlag av 63 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld****? Se på vurderingene av Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** i Münster som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 58 Feriebilder av Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Nordrhein-Westfalen. Sammenlign Hotell Parkhotel Schloss Hohenfeld**** med andre ferieopphold i Münster.
Vennligst vent...

7,7
7,3
7,7
6,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
3,0
4,0
6,0
5,0
07.08.2007 Tyskerne og gjester fra andre land blir behandlet svært forskjellige. Restauranten holdes åpen veldig sent for tyskerne, men for andre gjester stenger restauranten og baren ved 10-tiden. Frokost bra, middag middels, vi spiste middag et annet sted, rommet hadde ingen minibar, rommet var lite, prisene til drikkene var veldig høye. Ikke verdt 4 stjerner, kommer aldri tilbake her!

Med partner, juli 2007
jos en ann
7,0
09.07.2007 I helga fra 7. til og med 9. juli og jeg kan ikke si noe annet enn at det var veldig bra. Gratis sykkelutleie og personalet er vennlig og hjelpsomt. Eneste minus på rommet er utsikt på et tak men ellers er alt mer enn i orden. Maten er også deilig.

Familie, mars 2007
Willie
8,0
01.04.2007 Dessverre var svømmebassenget litt lite. Det er ingen terrasse før 1.ma. Vi hadde deilig vær og det var to stoler og to plastbenker bak i parken som ikke var rengjort. Betjeningen var veldig snill. Syklene kunne settes i garasjen om natta. Flotte omgivelser men vi var ofte nødt til å sykle på veien.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon