Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** Tyskland Nordrhein-Westfalen Winterberg-Neuastenberg (Sauerland) Vurdering 8.5

Vurderinger Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg****

8,7
9,2
Vær
_
Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** Winterberg-Neuastenberg (Sauerland)
132 vurderinger

Vurderinger Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg****

Dorfstr. 1/Postwiese, D-59955, Winterberg-Neuastenberg (Sauerland)
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg****? Så se på vurderingene av Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** i Winterberg-Neuastenberg (Sauerland) skrevet av andre reisende her.
Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 132 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg****? Se på vurderingene av Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** i Winterberg-Neuastenberg (Sauerland) som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 81 Feriebilder av Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Nordrhein-Westfalen. Sammenlign Aparthotel Dorint Sportresort Winterberg**** med andre ferieopphold i Winterberg-Neuastenberg (Sauerland).
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

2 vurderinger av Dorint Sportresort Winterberg****

132 vurderinger
10,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie
carla
10,0
04.09.2007 Er nettopp tilbake fra en deilig ferie, utmerket, hadde et hus for 7 personer som var fult utstyrt. Jeg leste nettopp klagene over barnesengene, vi hadde barneseng av tre med en bra madras og det var til og med en trappegrind, vi hadde et hus like ved lekeplassen som var veldig godt egnet for sønne vår som nettopp hadde fylt 8 år. Maten var fantastisk, svømmenbassenet var lite men med to små barn er det bare bra. Omgivelsene er praktfulle og flott tips: fort fun, nimmerland, dyrehagen i Willingen, Hillebachsee i Niedersfeld og byparken i Winterberg med deilig lekeplass. Vi liker godt Dorint og synes det kan anbefales til alle, men forvent ingen Centerparks, dette er virkelig gemyttlig.

Med partner, aug. 2007
nele
10,0
18.08.2007 Vi hadde et hus med 3 soverom (hadde booket et hus med 2 rom, men siden vi har 3 barn var det bra). Huset er veldig flott innredet, velstelt, veldig gode senger, bare litt lite lys om kvelden. Hver dag ble sengene redd opp og vi fikk nye håndklær når vi ville. Flott lekerom ved restauranten og lekeplass i parken. Svømmebassenget var ganske lite, men det var ikke noe problem, for det var aldri mange mennesker. Når det gjelder maten så syntes vi det var litt mindre bra, buffeten var ikke veldig avvekslende og ikke forfina, skikkelig 'storkjøkkenmat'. Omgivelsene rundt Winterberg syntes vi var fascinerende, det er mange utflukter i nærheten, de tre dagenen vi var her var altfor korte. Og om vinteren må det være helt praktfult her.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon