Zoover ferievurderinger av reisende. Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring i Drees Rheinland-Pfalz. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Rom
Fra kr 715
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring Drees
70 vurderinger

Vurderinger Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring

Parkstraße 1, 53520, Drees
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring? Så se på vurderingene av Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring i Drees skrevet av andre reisende her.
Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring Scorer en 8,4 fra 10, på grunnlag av 70 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring? Se på vurderingene av Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring i Drees som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 38 Feriebilder av Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring på Zoover. Du kan se på 1 Video av Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Rheinland-Pfalz. Sammenlign Feriepark Lindner Ferienpark Drees Nürburgring med andre ferieopphold i Drees.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Lindner Ferienpark Drees Nürburgring / Drees. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

Stell
9,2
Restauranter
6,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Aktiviteter
Stell
Restauranter
7,0
11.09.2011 huisjes zijn van 2009, en dat merk je! Nog nooit in zo'n mooi huis verbleven!
keurig afgewerkt, goede materialen, etc. Ook lekker is dat je bedden zijn opgemaakt bij aankomst, er meer dan genoeg handdoeken klaarliggen. Zelf wc papier in overvloed aanwezig, dus een bungalow met hotel achtige service. Vriendelijke mensen bij de receptie en gratis gebruik van de sauna's en fitness. vlakbij de nurnburgring, als je ervan houdt er leuk! Prachtige omgeving glooiend landschap doet erg buitenlands aan ondanks dat het toch vlakbij Nederland ligt. boodschappen doe je in Adenau, 3 goede winkels en een leuke rit ernaartoe met haarspeldbochten en al, dus voor de liefhebbers van een beetje leuk autorijden een feest! Echt een heerlijke midweek gehad.

6,0
08.09.2011 Hat uns sehr gut gefallen, werden Feriendorf weiterempfehlen - Leider sehr viele uns aggressive Wespen vorort.

6,0
07.09.2011 Da es sich um einen Ferienpark handelt, der in hohem Ma�e auch die Wünsche von Kindern erfüllen soll, fehlt ein Schwimmbad. Und da es immer mehr alleinerziehende Eltern gibt, sollte für diese auch für Abendunterhaltung gesorgt sein.

8,0
06.09.2011 Es hat uns dort sehr gut gefallen. Besonders die Kinderbetreuung war sehr gut. Selbst für etwas ältere Kinder war was dabei. Wir können den Ferienpark sehr weiter empfehlen.

6,0
05.09.2011 Das Frühstück war zu teuer. Die Abrechnung zwischen SPA und dem Lindner-Hotel war uns nicht transparent

05.09.2011 Wir werden wieder kommen, es hat uns gut gefallen

8,0
05.09.2011 Für die Kinder hatten wir uns mehr Spielmöglichkeiten im Freien gewünscht (vgl. Centerparcs), ansonsten ein rundum gelungener Urlaub.

05.09.2011 schöner Familienurlaub mit kleinen Macken

4,0
4,0
05.09.2011 Passt,
der Empfang und die Informationen dort waren etwas spärlich so wusste ich nichts mit der Ring Card anzufangen und hatte wenig Info zu weiteren Möglichkeiten wie W-LAN, Sauna, Fitness, etc. auf nachfrage bekam man Auskunft.

8,0
04.09.2011 wir kommen gerne wieder, wenn wir ein günstiges angebot entdecken :-)

1 2 3 4 5 6 7 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon