Feriepark Landal Warsberg Tyskland Rheinland-Pfalz Saarburg (Hunsrück) Vurdering 8.3

Vurderinger Feriepark Landal Warsberg

7,6
Vær

23  °C

26 mai 2012

Feriepark Landal Warsberg Saarburg (Hunsrück)
493 vurderinger

Vurderinger Feriepark Landal Warsberg

In den Urlaub, D-54439, Saarburg (Hunsrück)
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Feriepark Landal Warsberg? Så se på vurderingene av Feriepark Landal Warsberg i Saarburg (Hunsrück) skrevet av andre reisende her.
Feriepark Landal Warsberg Scorer en 8,3 fra 10, på grunnlag av 493 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Feriepark Landal Warsberg? Se på vurderingene av Feriepark Landal Warsberg i Saarburg (Hunsrück) som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 606 Feriebilder av Feriepark Landal Warsberg på Zoover. Du kan se på 6 Videoer av Feriepark Landal Warsberg. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Rheinland-Pfalz. Sammenlign Feriepark Landal Warsberg med andre ferieopphold i Saarburg (Hunsrück).
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

3 vurderinger av Landal Warsberg

493 vurderinger
7,7
7,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner
M.Snelting
8,0
10.09.2007 Nettopp tilbake fra ei uke. Praktfulle omgivelser. Vennlig betjening i alle restauranter. Feriehus 80 var nylig oppusset. Velstelt kjøkken, lite men rent baderom. Var het feriehus til 6 personer, men med 2 personer og hunden Billy var huset fult. Til seks voksne er huset for lite. Ellers var huset rent og parken bra. Anbefales.

Med partner, sept. 2007
Vincent en Jori
8,0
09.09.2007 Vi var ei helg i Landal Warsberg. Vi trivdes veldig godt, særlig i omgivelsene rundt parken. Det er flotte turmuligheter, særlig med hunden, som vi hadde tatt med... Parken ser bra ut, velstelt, husene er ganske bra. Eneste minus er at det ikke er en oppvaskmaskin i type 4M, men de har et nytt kjøkken! Saarburg er flott, som også Trier. Vi hadde huset 126, man kunne gå i skogen rett fra huset, veldig flott. Vi kommer sikkert tilbake her.

Med partner, aug. 2007
L.M.Prins
10,0
7,0
04.09.2007 Dette året var vi for femte gang på rad i Warsberg og vi kjeder oss fremdeles ikke. Plassen på campingen, som vi har reservert til neste år igjen, en veldig fin og stor og ligger i C-delen. Det er bare litt synd at det kommer stadig flere innskrenkinger og at noen ikke gjennomføres helt bra. Den eneste virkelige minussen er at denne delen av campingen har mangel på sanitæranlegg. 1 bygning på nesten 200!!! plasser er rett og slett for lite. At det derfor regelmessig er veldig skittent er dessverre for en stor del gjestenes egen feil. Ellers er det bare bra å oppholde seg her, særlig for familier med barn, flott underholdning et diskotek for eldre barn. I byen Saarbrug er mye å oppleve, mange terrasser, mange forskjellige restauranter hvor man kan spise ganske billig. Og i omgivelsene er det også mye å gjøre og å oppleve. Selv etter fem år har vi ikke sett og gjort alt, så til neste år kommer vi sikkert tilbake til Saarland.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon