Feriepark Hasseröder Tyskland Sachsen-Anhalt Wernigerode Vurdering 8.3

Feriepark Hasseröder Wernigerode
58 vurderinger

Vurderinger Feriepark Hasseröder

Nesseltal 11, 38855, Wernigerode
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Feriepark Hasseröder? Så se på vurderingene av Feriepark Hasseröder i Wernigerode skrevet av andre reisende her.
Feriepark Hasseröder Scorer en 8,3 fra 10, på grunnlag av 58 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Feriepark Hasseröder? Se på vurderingene av Feriepark Hasseröder i Wernigerode som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 48 Feriebilder av Feriepark Hasseröder på Zoover. Du kan se på 1 Video av Feriepark Hasseröder. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyskland. Se på alle overnattingsmulighetene i Sachsen-Anhalt. Sammenlign Feriepark Hasseröder med andre ferieopphold i Wernigerode.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

3 vurderinger av Hasseröder

58 vurderinger
8,4
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie
Dick, Srella en Mar...
8,0
25.08.2007 Etter mange år med ei campingvogn hadde vi i år en helt annen ferie i et feriehus. 1 uke tilbrakte vi i Hasserode. Prima, fiine hus men litt dårlig når det gjelder innredningen. Tips: ta med egne hagestoler. Vi savnet litt gress og mulighet til å sitte en plass og ha litt privatliv. Vakker omgivelse, spesielt for mennesker som er glad i å gå turer. Gratis bruk av bybussen er greitt. Wernigerode er en fin plass og med bussen kan du orientere deg godt slik at du kan komme raskt med egen bil til det store supermarkedet for eksempel. Prisene er ganske mye lavere enn i Frankrike.

Familie, juli 2007
Fam.Denissen
9,0
23.07.2007 Bra park med fantastisk svømmebasseng og kjeller med bowlingbane osv. Du kan spise billig på parken. Hytta var veldig fin. Vi hadde tatt med puter til stolene for stolene er ikke så komfortable (det er bare en sofa og resten er trestoler). Omgivelsene er praktfulle. Vi koste oss storlig. Kurtax er veldig høy, det er sant.

Familie, mai 2006
sjannekekemper@hotm...
8,0
09.07.2007 Vi var her en uke. Praktfull omgivelse, sauna og gratis buss. Veldig bra. Over et par år vil vi tilbake. Goslar må du se og med damplokomotiv.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon