Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** i Budapest Ungarn. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 325
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** Budapest
20 vurderinger

Vurderinger Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest****

Íves street 16, H-1044, Budapest
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest****? Så se på vurderingene av Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** i Budapest skrevet av andre reisende her.
Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest Scorer en 9,1 fra 10, på grunnlag av 20 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest****? Se på vurderingene av Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** i Budapest som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 81 Feriebilder av Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Ungarn. Se på alle overnattingsmulighetene i Ungarn. Sammenlign Hotell Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** med andre ferieopphold i Budapest.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** / Budapest. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

8,7
8,3
9,4
9,4
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med eldre barn, mars 2012
"Prima plek om te combineren met Budapest"
heidi
7,0
9,0
26.04.2012 Dit hotel is ons zeer goed bevallen.De kamers waren zeer modern en heel netjes.Ze zijn ook zeer goed gëissoleerd.Vraag indien mogelijk een kamer met terras en aan de zwembadzijde.Dit is vooral in de zomer leuk.De bufetten waren ook dik in orde.Er is een enorme keuze 's morgens en ook 's avonds kom je niets te kort.Drink hier vooral wijn,dit is prijs/kwaliteit het beste.Je betaalt +/- 10 euro voor een fles.Frisdranken zijn hier geprijsd zoals bij ons en het bier ook.De prijzen liggen buiten het hotel wel lager.Zwembad en sauna van het hotel zijn super.Lekkere warme baden en 2 zones in de sauna.Gratis toegang tot Aquaworld is ook the maxx.Veel waterplezier voor het ganse gezin en dit van 's morgens vroeg tot 22 uur.Gratis shuttle naar Heroes plein is ook leuk en gemakkelijk.Je neemt daar de metro en staat in de kortste tijd waar je wil.Wel maar om 10 en 11 uur naar ginder en een terugreis om 16u30;17u30 en 18u30.Dit zal in het hoogseizoen wel uitgebreider zijn.Zeer tof verblijf!!!

Med partner, mars 2012
"Goed hotel"
Anneke schuller
6,0
6,0
7,0
9,0
12.03.2012 Goed hotel, km of 10 van het centrum Boedapest,met een gratis shutllebus,naar het Heroes plein, jammer genoeg ben je dan nog niet in het hartje centrum,dan is er een metro die je naar het centrum breng.Helaas is dit voor mij de eerste en de laatste keer dat ik naar Boedapest af reis,In het Hotel koffie en andere drankjes heel erg duur en boven op je rekening worden ook nog service kosten doorberekend.Schandalig.Duur en nog eens duur niet normaal onbegrijpelijk waar de plaatselijke bevolking dit van kan betalen.

Med partner, sept. 2011
"Mooi hotel, prima personeel"
Hans
9,0
23.09.2011 4 dagen logies ontbijt is ons zeer goed bevallen. Mooi modern hotel met grote kamer, prima box springs, flatscreen. Wij hadden twee kamers naast elkaar met een tussendeur, zodat onze dochter haar eigen kamer had. Die kamer had ook een balkon en dat is 's-avonds best wel lekker. niet alle kamers hebben een balkon. Ontbijt was prima verzorgd. Bediening prima. Aardige en attent. Personeel spreekt prima duits of engels.

Med partner, sept. 2011
"Geweldig hotel"
marjan6899
10,0
18.09.2011 Prachtig hotel. Grote nette kamers. Wij hadden een kamer met uitzicht op het park met de zwembaden. Heel mooi groot balkon. Wij hadden een voucher, mochten hiermee niet in alle baden maar voor 10 euro extra wel. Wij hadden een buitenbad en een binnenbad ter beschikking, dit was voor ons genoeg. Het buitenbad is ongeveer 32 graden, je kunt er bubbelen en om en zijn waterstralen. Van buiten kun je naar binnen zwemmen en andersom, het binnenbad heeft de vorm van een vliegende schotel en in het midden is een klein rond bad met water van 36 graden, heerlijk warm. Je krijgt handdoeken en een badjas van het hotel. Mooi is dat er een speciale lift naar het zwembad en de fittnesruimte (ruim 40 toestellen) gaat. Je kun zo in je badjas naar het zwembad lopen.
Er is een lopend buffet, 22 euro, veel keus en smaakt goed. Ontbijtbuffet ruime keus. Restaurant niet zoveel keus en duur.
Er gaat een shutle bus 3 x per dag naar Boedapest, daar kun je met de metro waar je naartoe wilt. Erg mooie stad.

Familie med små barn, sept. 2011
"Super Hotel & Aquapark"
Duymelinck Philip
10,0
13.09.2011 Dit hotel uit 2008 heeft super moderne en nieuwe hotelkamers. Wij waren hier de eerste week van september 2011 met 2 kleine kindjes (2 en 4jaar). We kregen dus 2 geschakelde kamers. De ene met bad en de andere met een inloopdouche.
Het ontbijt is héél uitgebreid met de keuze uit een engels of continentale ontbijten.
Een vaste lunch hebben we niet geboekt, maar onder de middag was er ook eetgelegenheid in het aquapark aan héél democratische prijzen.
Het diner was eveneens uitgebreid met inclusief een kinder- en baby buffetje. Niet zo uitgebreid als in Turkse resorts, maar zeker en vast uitgebreid genoeg als je niet te kieskeurig bent.
Het Aquapark is voornamelijk indoor onder een keigrote koepel. Maar wij hebben toch meestal buiten gelegen onder een stralend zonnetjes aan het kinderbad.
Het hotel ligt pakweg een kwartier met de auto van het centrum van Budapest. Het ligt afgelegen maar wel op 1 minuut van een winkelcentrum met een (spotgoedkope) Auchan supermarkt die open is tot 22:00.

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Mooi hotel, een aanrader"
Gezin met tieners
10,0
23.08.2011 Een goed onderhouden recent hotel met ruime kamers. De geluidisolatie is erg goed, geen overlast van aangrenzende kamers.
Mooie zwembaden met verschillende temperaturen ( tot 37°C). Het sauna gedeelte is netjes en handdoeken om op de houten banken te leggen liggen er steeds gratis ter beschikking.
In het aquapark zijn minstens 9 verschillende glijbanen, het is eventjes aanschuiven, maar iedereen staat zonder dringen in de rij. In ons pakket zat het gebruik van het aquapark er gratis bij. Alle zwembaden zijn tot 22.00 u open dus na een vermoeiende dag kan je nog eens rustig relaxen.
Het buffet was in orde, maar niet uitzonderlijk. Het a la carte restaurant is erg goed meegevallen.
De mensen zijn er vriendelijk maar niet opdringerig.
Zeker een aanrader, zowel met kleine kinderen als met tieners.

Familie med små barn, aug. 2011
"Fantastic for kids"
Patrick
9,0
19.08.2011 This hotel is great for a week with the kids. Comfortable beds and spacious rooms. Free shuttle into Budapest which is certainly worth visiting. Aquaworld is wonderfull for the kids. For the water slides the kids have to be 1.40m or for the faster ones 1.50m. Enough live guards who keep an close watch on everything. Very clean, water and air temperature are perfect. Szentendre is a small town close by where they have a few good and affordable restaurants.

Familie med små barn, aug. 2011
"Geweldige vakantie gehad"
cindy grissen
10,0
17.08.2011 alles mooi schoon..., water van de baden wordt ook constant gereinigd..., de wind is alleen erg koud...,

Familie med små barn, juli 2011
"Volgend jaar gaan wij zeker terug!"
Delphi
10,0
25.08.2011 Wij zijn een gezin met twee kleine kinderen van 1,5 en 2,5 jaar. Het was echt een droomvakantie voor hen beide en dus voor mama en papa ook. In Aquaworld is er een volledig gedeelte voor kleine kinderen met verschillende glijbanen waar de allerkleinsten op kunnen en dat was dus fantastisch! Een echte aanrader! Bij goed weer kan je ook buiten zwemmen, waar er ook een kinderbad met glijbaantje plaats vind, bij slecht weer kan je binnen terecht. In het hotel zelf is er ook een indoor speeldomein, waar kinderen naar hartelust kunnen ravotten, wel aan een kleine prijs bij te betalen. De keuze van het buffet was beperkt, maar iedere avond anders, en ook lekker. Het hotel ligt buiten het centrum, maar dat is niet slecht, is rustig gelegen en eigenlijk hadden wij niet meer nodig en op een tiental min sta je in het centrum. De kamers zijn heel ruim. We hadden twee ruime tweepersoonskamers waarbij de kinderen dus op hun eigen kamer konden slapen met een tussendeur. Voor deze prijs kan niet beter

Familie med små barn, juli 2011
"Prachtig hotel"
gezin België
9,0
30.07.2011 Dit is een prachtig hotel met mooie ruime moderne kamers.
Voor de gasten is er een iets rustiger zwembadgedeelte maar men heeft ook toegang tot een fantastisch aquapark met verschillende zwembaden en glijbanen. Een paradijs voor kinderen. In het aquapark kan je eten en drinken aan democratische prijzen.
Het eten is goed van kwaliteit, alleen spijtig dat je niet buiten kan eten.
Elk uur vertrekt er een shuttlebus die je op 25 min naar het centrum van Boedapest brengt.
Ideaal om de combinatie citytrip en zwembadvakantie te combineren.

1 2 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon